Bautista no jugarà els quarts de Montecarlo

El castellonenc ha perdut contra Rublev en tres sets

Nadal passa, Djokovic KO

Bautista en el Master 1000 de Montecarlo
Bautista en el Master 1000 de Montecarlo / EFE
15 d'abril 2021 - 20:28

No ha pogut ser. Roberto Bautista no jugarà els quarts de final del Master 1000 de Montecarlo en caure contra Andrey Rublev. El tenista de Benlloc ha perdut el primer set en la mort sobtada, però ha guanyat el segon per 5 a 7. El tercer i definitiu se l'ha anotat el rus, número 8 del món, per 6 a 3. El castellonenc diu adeu així al primer torneig de l'any en terra batuda.

La jornada ens ha deixat també la victòria de Rafa Nadal. El manacorí continua amb pas ferm cap al seu dotzé títol en el torneig de Montecarlo i ja està en quarts de final. Amb la mateixa determinació que en la jornada d'ahir, a Nadal no li ha tremolat el pols a l'hora d'eliminar el seu amic Dimitrov. Doble 6-1 en menys d'un hora de partit. Es trobarà ara, precisament, amb el botxí de Bautista, un Rublev que jugarà per primera vegada els quarts del torneig monegasc.

La gran sorpresa del dia l'ha protagonitzada el número 1 del món. Djokovic ha sigut eliminat en octaus de final per Dan Evans i en dos sets (4-6 i 5-7). És el primer partit que perd el serbi esta temporada.

També et pot interessar

stats