Bautista guanya el trofeu de tenis de Doha en derrotar Djokovic i Berdych

El castellonenc Roberto Bautista ha guanyat el trofeu de Doha, el primer títol de la temporada, en derrotar Berdych en la final

Roberto Bautista ha guanyat el torneu de Doha
Roberto Bautista ha guanyat el torneu de Doha / Reuters

Roberto Bautista s'ha imposat al xec Tomas Berdych en la final del trofeu de Doha, a Qatar, per dos sets a un, i ha guanyat així el primer gran torneig ATP de l'any.

El castellonenc, a més d'imposar-se en la final a Berdych, en semifinal va fer la gran gesta de guanyar Novak Djokovic, el jugador número u del món.

Bautista aconsegueix així amb comoditat el primer títol de la temporada en tornar a les pistes després d'una complicada lesió a l'abdomen que l'ha tingut apartat durant sis mesos. L'any 2018 no tindre una bona fi per al tenista de Benlloc, que va baixar de la posició 12 a la 24 en el rànquing mundial. Amb aquest títol, el primer de 2019, el castellonenc té en ment arribar a les posicions "top".

La victòria sobre Djokovic ha donat ales al de Benlloch

Després de véncer Djokovic, Bautista no podia deixar escapar el títol. I no ho ha permés. En un partit que ha durat una hora i 59 minuts s'ha imposat clarament en el primer set per 6 jocs a quatre. Al segon set, el txec ha reviscolat i ha empatat el partit a un set amb un parcial de tres jocs a sis. Però lluny de perdre els nervis, el de Benlloc ha solucionat l'últim set amb sis jocs a tres.

Aquest és el nové títol en el seu palmarés, però el més important és que un jugador de la talla de Bautista torna a ser una referència. No en va, en aquest torneu ha deixat enrere a grans jugadors, com ara, el suïs Stanislas Wawrinka i sobretot el serbi Djokovic. En una entrevista exclusiva a À Punt Media, Bautista va dir, fa uns mesos, que després de molts anys de viatjar a l'Índia, en aquesta ocasió preferia acudir al torneu qatarià. A la fi, ha semblat una bona elecció perquè li ajudarà a recuperar ràpidament el seu alé guanyador.

També et pot interessar

stats