MASTERS 1000 MIAMI

Bautista frena el canoner Isner 'in extremis' i passa a quarts de Miami

El tenista de Benlloc salva una pilota de partit, per a acabar imposant-se en el tie-break del tercer set per 3-6, 6-4, 6-7 (7-9).

Roberto Bautista en el Masters 1000 de Miami.
Roberto Bautista, en el Masters 1000 de Miami / Efe/EPA/Rhona Wise
Samuel Borja
30 de març 2021 - 20:23

El tenis valencià està d'enhorabona i Roberto Bautista acompanyarà Sara Sorribes com a únics representants espanyols en els quarts de final del Masters 1000 de Miami. Per a aconseguir-ho, Roberto Bautista ha hagut de treballar de valent davant el gegant John Isner (2.08 m), que ha connectat 23 aces o tretes directes.

El partit començava a plaer per al de Benlloc, que s'ha apuntat el primer set en només 31 minuts. Bautista repetia sobre el revés d'Isner, que no era capaç de mantindre els intercanvis de pilota i acabava errant molt a sovint. La primera ruptura de la treta d'Isner ha arribat en el quint joc (2-3). I sense donar opció a la reacció en els jocs següents, el tenista valencià tornava a aprofitar la segona pilota de ruptura per a trencar el servei del nord-americà i emportar-se la primera mànega per 3-6.

El segon set anava a ser molt distint. Isner ha aconseguit trencar-li el servei a Bautista i s'ha posat en 3-2. Bautista patia per a mantindre el seu servei i, en un moment de màxima tensió després de salvar tres pilotes de set, s'ha encarat amb un dels pocs aficionats que havien pogut accedir al partit i que no parava de cridar des de la graderia contra el tenista espanyol. Tot i posar-se en 5-4 en aquest moment, Isner no ha fallat i ha tancat el set al servei 6-4.

Els dos tenistes s'han posat seriosos amb el servei en el tercer set i la igualtat ha portat el partit al tie-break. Ahí la imponent treta del gegant nord-americà ha posat el 3-0 d'entrada, però Bautista ha reaccionat i ha empatat a 3. Isner ha deixat escapar una pilota de partit i Bautista ha perdonat la primera, però no la segona, i ha doblegat el nord-americà en la mort sobtada per 6-7 (7-9).

També et pot interessar

stats