Bautista, eliminat en tercera ronda del Roland Garros en perdre contra Carreño

Amb l'eliminació del tenista de Benlloc, ja no queden representants valencians en el torneig parisenc.

Roberto Bautista, durant el partit contra Carreño
Roberto Bautista, durant el partit contra Carreño / Efe.

L'asturià Pablo Carreño s'ha imposat a Roberto Bautista en tercera ronda del Roland Garros per 6-4, 6-3, 5-7 i 6-4 en tres hores i 22 minuts. El de Benlloc ha començat el partit perdent els dos primers sets, però s'ha refet en el tercer i, quan pareixia que anava a igualar el partit, Carreño s'ha adjudicat el quart i definitiu set.

Era el cinqué duel entre tots dos, que estaven empatats a dues victòries. L'únic precedent fins ara sobre terra batuda l'havia guanyat Bautista en el Masters 1000 de Roma de 2017. Ara, Carreño, recent semifinalista de l'Obert dels Estats Units, jugarà els huitens de final, en la seua millor participació a París, contra el jove alemany Daniel Altmaier.

Sense valencians a París

Amb l'eliminació de Bautista, ja no queden valencians vius en el Roland Garros. L'alzireny Pedro Martínez Portero va caure divendres, també en tercera ronda, contra el nord-americà Sebastian Korda en tres sets. També la tenista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes hi va caure eliminada en primera ronda contra la número 1 del món, Simona Halep.

Juntament amb Carreño, de moment només tenim un altra representant espanyola en huitens de final. Paula Badosa ha accedit a aquesta ronda després de guanyar la letona Jelena Ostapenko per 6-4 i 6-3. Garbiñe Muguruza ha caigut en tres sets (5-7, 6-2 i 4-6) contra l'estatunidenca Danielle Collins. Roberto Carballés Baena també ha quedat eliminat, després de veure's obligat a retirar-se en el tercer set contra Grigor Dimitrov. Diumenge serà el torn de Nadal, que jugarà contra el tenista que va eliminar Martínez Portero.

També et pot interessar

stats