Bautista i Andújar, eliminats d'Austràlia en tercera ronda

El de Benlloc ha perdut en el cinqué set contra Fritz mentre que Álex de Miñaur, també resident a la Comunitat Valenciana, ha guanyat el nascut a Conca

Bautista, esquerra, i Andújar, dreta, s'acomiaden del quadre individual d'Austràlia
Bautista, esquerra, i Andújar, dreta, s'acomiaden del quadre individual d'Austràlia / Reuters - À Punt Esports

Roberto Bautista ha caigut en un ajustat partit de tercera ronda de l'Obert d'Austràlia contra una molt bona versió del nord-americà Taylor Fritz. També un inspirat Álex de Miñaur, australià resident a la Comunitat Valenciana, ha deixat sense opcions Pablo Andújar. Sorribes continua en el torneig de dobles.

Bautista no ha pogut complir el seu pla de dominar amb el servei i evitar la dreta del seu contrincant i ha perdut per 6-0, 3-6, 3-6, 6-4 i 6-3 després que el nord-americà finalitzara el partit amb 73 colps guanyadors que contrasten amb els 35 del de Benlloc.

El tenista valencià no ha pogut igualar Carlos Moyà, actual entrenador de Rafael Nadal, amb tretze presències en huitens de final de Grand Slam. Fritz, de 24 anys i número 22 del món, jugarà per primera vegada la segona setmana d'un gran torneig.

Andújar, nascut a Cuenca i resident a València, no ha tingut opcions, 4-6, 4-6 i 2-6, contra De Miñaur, que jugarà els huitens de final contra l'italià Jannik Sinner. Amb l'eliminació d'Andújar i Bautista només queden Nadal, Carreño i Badosa en els quadres individuals.

Sorribes, a huitens en dobles

La nota positiva del dia l'ha donat la vallera Sara Sorribes, que formant parella amb la belga Kirsten Flipkens, s'ha classificat per als huitens de final de l'Obert d'Austràlia. Sorribes i Flipkens han superat, per 6-4, 6-7 i 6-2 la formada per la canadenca Dabrowski i la mexicana Olmos.

La tenista valenciana, que va ser eliminada per la ucraïnesa Marta Kostyuk en segona ronda de l'individual, continua avant en el dobles femení i buscarà un lloc en els quarts contra la parella formada per la romanesa Cristian i l'alemanya Petkovic

També et pot interessar

stats