Bautista debuta amb victòria a Wimbledon

El de Benlloc s’ha imposat en tres sets fàcilment a Gojowczyc

Bautista s’ha estrenat amb victòria a Wimbledon.
Bautista s’ha estrenat amb victòria a Wimbledon.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
02 de juliol 2019 - 00:03

Estrena amb victòria de Roberto Bautista sobre l’herba de Wimbledon. El de Benlloc no ha tingut problemes per a desfer-se de Peter Gojowczyk en tres sets. Bautista, número 22 del món, no ha donat treva a l’alemany, al qual s’ha imposat per 6-3, 6-2 i 6-3 en poc més d’hora i mitja. El tenista castellonenc ha fet un partit impecable, on només ha tingut 11 errades no forçades i ha cedit una treta. Amb esta ja són 4 les victòries contra Gojowczyc. És a dir, totes les vegades que s’ha enfrontat amb ell.

Bautista es trobarà en segona ronda amb Steve Darcis, que ha deixat fora del torneig londinenc a Mischa Zverev. Ha sigut una de les sorpreses que hi ha hagut a la jornada inaugural de la 133 edició de Wimbledon.

Sara Sorribes es lesiona

No ha tingut la mateixa sort l’altra tenista valenciana al torneig. Sara Sorribes s’ha hagut de retirar per uns problemes lumbars quan el partit anava amb 5 a 4 favorable a Caroline Wozkiacki. La tenista castellonenca s’ha arribat a posar amb un 4 a 0 favorable quan reaccionava la danesa i començava a patir problemes a l’esquena. Tot i rebre tractament finalment s’ha vist obligada a deixar el partit.

Sort desigual per a l'armada espanyola

6 tenistes espanyols més han debutat a la jornada inaugural del torneig londinenc. Feliciano López continua endavant en imposar-se a Marcos Giron per 4-6, 2-6 i 4-6 en el que és el seu 71 partit de Grand Slam consecutiu. Tampoc ha tingut problemes Marcel Granollers que ha guanyat Lorenzo Sonego per 6-7, 4-6 i 4-6, ni Fernando Verdasco que s’ha desfet de Kamil Majchrzak amb un triple 6 a 4.

El mateix tanteig per a Kyle Edmund, que ha deixat fora en la primera ronda a Jaume Munar. Tampoc passen a la següent fase Pablo Carreño, que ha perdut contra Alexei Popyrin per 6-7, 5-7 i 2-6 i Roberto Carballés que ha caigut per 6-2,3-,-6 i 6-1 contra Miomir Kecmanović.

També et pot interessar

stats