Bautista brilla però Sèrbia guanya l’ATP Cup

Sèrbia remunta a Espanya, gràcies a la victòria de Djokovic sobre Nadal i el posterior triomf en dobles.

Bautista, intractable en l'ATP Cup
Bautista, intractable en l'ATP Cup / EFE

Sèrbia ha alçat el trofeu de la primera edició de l’ATP Cup que s’ha disputat a Sydney després d'imposar-se a Espanya en la final per 2-1. El partit de dobles ha decidit el guanyador d’aquesta competició. Novak Djokovic i Viktor Troicki han vençut Feliciano López i Pablo Carreño en dos sets, per 6-3 i 6-4.

La derrota prèvia de Rafa Nadal contra Djokovic en el segon partit de la final per 6-2 i 7-6 ha forçat el tercer enfrontament. El manacorí ha lluitat fins el final, però no ha pogut portar el duel al tercer set. Roberto Bautista havia dominat Lajovic en el primer partit per 7-5 i 6-1.

Bautista, intractable

L’heroi de la sisena Copa Davis per a Espanya, s’ha mostrat intractable també en la rèplica d’aquesta competició que s’ha disputat a Sydney (Austràlia). Roberto Bautista, el tenista de Benlloc (Plana Alta), començava la final donant el primer punt per a Espanya, com ho ha havia fet en les eliminatòries anteriors.

El jugador castellonenc, número 10 del món, s’imposava al serbi Dusan Lajovic per 7-5 i 6-1, en 1 hora i 38 minuts. Bautista, cabal i tenaç des del fons de la pista, mostrava seguretat en cada colp i li ho posava difícil al deixeble de Josep Perles.

Bautista, 6 victòries en 6 partits

Roberto Bautista acaba l’ATP Cup sense perdre ni un set. Tanca el torneig amb 6 victòries en 6 partits. Va resoldre els tres primers enfrontaments contra Geòrgia, l'Uruguai i el Japó, i la de quarts contra Bèlgica. En semifinals també s’imposava a l’australià Nick Kyrgios en dos sets, per 6-1, i 6-4.

El de Benlloc va amansir el temperamental Kyrgios, i va desarticular el servei de l’australià, que durant el partit va trencar fins i tot una raqueta. Bautista ha ajudat a confirmar l’equip espanyol com el segon millor del món en aquest torneig.

També et pot interessar

stats