Bautista i Alcaraz porten Espanya a la fase final de la Davis

L'equip entrenat per Sergi Bruguera ha guanyat Corea del Sud i passa com a primera del grup B

Bautista i Alcaraz celebren un punt
Bautista i Alcaraz celebren un punt / Europa Press

Espanya jugarà la fase final de la Copa Davis, que es disputarà del 23 al 27 de novembre a Màlaga. L'equip entrenat per Sergi Bruguera passa, a més, com a primer del grup B després de véncer Corea del Sud en l'última jornada de la competició que s'ha disputat a la Font de Sant Lluís de València.

Carlos Alcaraz, flamant número 1 del món, s'ha tret l'espineta de la derrota contra el canadenc Félix Auger-Aliassime en sumar el punt definitiu per a la classificació de l'equip espanyol. El deixeble de Juan Carlos Ferrero ha superat el sud-coreà Soon-Woo Kwon 6-4 i 7-6 en el segon partit individual de l'última jornada de la competició.

Abans, Roberto Bautista havia encarrilat el pas a la fase final amb la victòria contra el sud-coreà Seong Chan Hong. El tenista de Benlloc, que ha guanyat tots els partits que ha jugat en la fase de grups, ha superat el rival en dos sets (6-1 i 6-3).

El partit de dobles que disputaran l'alzirenc Pedro Martínez Portero i el català Marcel Granollers és ja intranscendent. Espanya, com a primera del grup B, s'enfrontarà en quarts de final a Croàcia, segona del grup A.

També et pot interessar

stats