Bautista accedeix a huitens de final i Alcaraz cau a la primera de canvi a Mont-real

Sorribes no ha pogut superar la segona ronda del torneig de Toronto

Roberto Bautista supera Brooksby i ja està en huitens de Montreal
Roberto Bautista supera Brooksby i ja està en huitens de Mont-real

El tenista castellonenc, Roberto Bautista, ha superat el nord-americà Brooksby en el torneig de Mont-real per 7-5 i 6-1 i passa a huitens de final on s'enfrontarà al noruec Casper Ruud.

També a tercera ronda del torneig han accedit Albert Ramos i Pablo Carreño que s'han desfet de l'argentí Schwartzman i del noruec Rune, els dos per dos sets a zero.

Pitjor sort ha tingut Carlos Alcaraz, un dels principals candidats a guanyar el torneig, que ha perdut contra el nord-americà Tommy Paul en tres sets per 6-7, 7-6 i 6-3.

Sorribes cau i Serena s'acomiada

D'altra banda, en el torneig de Toronto, la vallera Sara Sorribes no ha pogut superar la bielorussa Sabalenka i ha perdut per 6-4 i 6-3 en segona ronda.

Tampoc Paula Badosa que s'ha hagut de retirar del seu partit contra Putintseva quan anava perdent per un set a zero.

La bona notícia del dia ha sigut la classificació de Garbiñe Muguruza, que ha guanyat l'estoniana Kanepi per un doble 6-4.

En la jornada d'aquest dimecres també hem pogut veure com Serena Williams s'acomiadava per sempre del torneig de Toronto, dies després d'anunciar que enguany es retira, i després de perdre contra la suïssa Bencic per 6-2 i 6-4.

Serena Williams juga per última vegada a Toronto
Serena Williams juga per última vegada a Toronto / EDUARDO LIMA (efe)

També et pot interessar

stats