Barreda consolida el lideratge en motos en el Dakar

El pilot de Torreblanca ha acabat tercer l'etapa de hui però manté la primera posició en la general.

Barreda, líder de la segona etapa.
Barreda, líder de la segona etapa.

Joan Barreda ha obert hui l'expedició en aquesta segona etapa per haver acabat líder en la primera. El pilot ha mantingut a distància els competidors durant els més de 550 quilòmetres, 342 cronometrats, que uneixen Pisco i San Juan de Marcona. Ha acabat tercer, a 1 minut i 41 segons del líder actual, l'austríac Matthias Walkner, que ha acabat primer.

En la classificació general el temps guanyat ahir li ha servit a Barreda per a aferrar-se a la primera posició, amb un minut i mig d'avantatge respecte a Walkner. Tercer és el nord-americà Ricky Brabec, dos segons per darrere.

Barreda s'ha mostrat content pel bon resultat en aquesta llarga etapa: "Ha sigut difícil avançar buguis i cotxes però he mantingut la concentració i a la fi hem obtingut un bon resultat".

La resta de valencians que participaven en la prova han quedat prou per darrere.

Per la seua part, el primer diabètic que participa en el ral·li més exigent del món, Dani Albero, ha hagut de reparar l'embragatge de la moto que va perdre just en arribar a la meta el primer dia. Abans de començar aquesta segona etapa, el pilot ha penjat en les xarxes socials un vídeo on fa una volta pel campament per a donar a conéixer l'estat en què viuen els participants.

En cotxes, Roma és l'espanyol millor classificat.

Gran jornada per a Nani Roma, que ha acabat segon, a només 8 segons del francés Sebastien Loeb, i s'ha posat tercer en la general. En canvi, Carlos Sainz ha perdut hui quatre minuts i cau a la sexta posició en la general.

També et pot interessar

stats