El Barça allarga la final (3-4)

L'equip català s'endú el segon partit de la final, però el Llevant encara pot ser campió dimecres al Palau Blaugrana

Rivillos, en una acció del partit
Rivillos, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Barça ha aigualit la festa del Llevant i ajorna la celebració del títol de Lliga de futbol sala a dimecres al Palau Blaugrana. Els catalans s'han endut la victòria de Paterna per 3-4 en el segon partit del play-off de la final.

El Barça ha eixit decidit a buscar el triomf que el mantinguera viu en la final i s'ha mostrat superior al Llevant en la primera part. Tot i això, els catalans han perdonat massa ocasions, sobretot Ferrao, davant un Fede que ha tornat a estar molt segur sota pals. Només Dyego, en una acció d'estratègia, ha aconseguit superar el porter granota per a avançar els visitants abans del descans.

En la represa, el Llevant ha fet un pas avant i ha canviat la dinàmica del partit. Gallo ha igualat el marcador quan encara no s'havien complit els tres primers minuts de joc de la segona part. El gol ha fet mal al Barça, que ha vist com els granotes prenien la iniciativa i gaudien de les millors oportunitats. Quan millor estava l'equip de Diego Ríos, els catalans s'han tornat a avançar mitjançant Dyego.

Quan faltaven quatre minuts per al final, el Llevant ha arriscat amb porter-jugador. I en la primera recuperació del Barça, Coelho ha fet el tercer amb un llançament des del seu camp. Poc després Marcenio ha fet l'1-4, que semblava sentenciar el duel. Però els granotes han seguit creient que es podia i han fregat la gesta. Rivillos i Rafa Usín han posat emoció amb el 3-4 quan faltaven 40 segons, però el marcador ja no s'ha mogut i el campió es decidirà dimecres a Barcelona.