Els atletes valencians es pengen huit medalles al Campionat d'Espanya Sub20

Andrea Rodríguez, Evelyn Yankey i Eduardo Figueroa han pujat al calaix més alt del pòdium a Antequera

Evelyn Yankey, campiona en salt de longitud
Evelyn Yankey, campiona en salt de longitud / Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana aconseguit una gran actuació en el Campionat d'Espanya Sub20 que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Antequera (Andalusia), on ha sumat huit medalles que li han permés col·locar-se en la tercera plaça per federacions del medaller.

Tres atletes valencians s'han proclamat campions a Antequera: l'alacantina Andrea Rodríguez, que s'ha imposat en la final de 800 metres amb un temps de 2.12.67; la valenciana Evelyn Yankey, que fa dues setmanes va aconseguir pujar al podi del Campionat d'Espanya absolut i aquest cap de setmana ha sigut la millor en longitud gràcies a un salt de 6,11 metres, i el castellonenc Eduardo Figueroa, que ha destrossat la seua marca personal en l'heptatló amb 4.972 punts.

Els segons llocs han sigut per a Alejandra Saborit, en salt amb perxa (3,87) i Claudia Rubio, que ha acabat darrere de Yankey en la longitud (5,84). I les medalles de bronze les han obtingudes Paula Blanquer, en 60 metres tanques, Mara Herrando, tercera en pentatló, i el subcampió d'Europa David Cantero, que ha pujat al pòdium en els 3.000 metres.

Per equips, el Platges de Castelló ha sigut el millor en categoria masculina i en el total, i el València CA ha dominat la classificació per punts de dones.

També et pot interessar

stats