Els Astros de València guanya la Copa del Rei de beisbol

L'equip revalida el títol de campió després de guanyar la final contra el Tenerife Marlins per 18 a 10 punts, i 6 carreres a 0

F22enj XgAI6f2o
Els Astros de València, campions de la Copa del Rei 2023 / RFEBS

L'equip Astros de la ciutat de València ha aconseguit el títol de campió de la Copa del Rei d'Espanya 2023, en guanyar la final per 18-10 al Tenerife Marlins, en un partit intens d'unes quatre hores de duració. El club revalida el títol que ja va conquistar l'any passat.

La final, disputada al camp Antonio Espejo de Benamejí (Còrdova), va ser molt igualada. Els dos equips disputaren un partit molt parell, amb un inici molt superior dels Marlins. Els valencians s'esforçaren al màxim per a igualar el marcador, però es trobaren amb un rival que no volia deixar escapar l'avantatge. Però, finalment, ja en l'octava carrera, un home run d'Edison Valerio va donar la victòria als Astros. En total, assoliren tres home runs que suposaren quatre carreres en l'enfrontament, i s'imposaren per sis carreres a zero.

A més, la Federació va atorgar el trofeu al millor batedor del torneig a Michel Rodríguez i l'MVP, millor jugador, per a Edgar Rondón. Aquesta és la quarta Copa del Rei en les vitrines de l'equip valencià.

També et pot interessar

stats