Asier Martínez li dona a Espanya el segon or per una mil·lèsima

L'atleta navarrés ha aconseguit la sisena medalla espanyola en l'Europeu de Munic en els 110 m tanques

Martínez, a l'arribada a la meta
Martínez, a l'arribada a la meta / Kai Pfaffenbach (Reuters)

Asier Martínez s'ha proclamat campió d'Europa en els 110 m tanques després de superar per només una mil·lèsima de segon el francés Pascal Martinot-Lagarde. L'atleta navarrés ha aconseguit la sisena medalla per a Espanya en l'Europeu de Munic, que amb dos ors, tres plates i un bronze, se situa en tercer lloc en el medaller, només per darrere d'Alemanya i el Regne Unit.

Quique Llopis, que competia en la mateixa prova, ha acabat en seté lloc, perjudicat per haver tocat una tanca al començament de la carrera. L'atleta de Bellreguard se'n va de Munic amb mal sabor de boca, després d'haver obtingut en les semifinals la seua millor marca i la tercera millor de tot el campionat (13:30).

Marcos Ruiz, cinqué en triple salt

El valencià Marcos Ruiz ha finalitzat en cinqué lloc la prova de triple salt amb una marca de 16 m i 78 cm, mentre que l'altre valencià present en la final, Pablo Torrijos no ha aconseguit cap salt vàlid.

Claudia Conte es retira per lesió

Claudia Conte ha abandonat la competició d'heptatló per problemes en l'esquena que arrossega des de fa dos mesos, quan es va fer mal a Arona (Tenerife) en la prova de llançament de javelina.