Arresten Bernie Ecclestone per portar una pistola en l'equipatge d'un vol

El fundador de l'F1, alliberat després del pagament d'una fiança, va al·legar que no recordava que la portava a la maleta

Imatge d'arxiu de Bernie Ecclestone, en el centre
Imatge d'arxiu de Bernie Ecclestone, al centre

El britànic Bernie Ecclestone, de 91 anys, fundador i expresident de la Fórmula 1, va ser arrestat la nit d'aquest dimecres en un aeroport a Sao Paulo per portar il·legalment una pistola.

El van detindre quan es disposava a pujar a un avió privat, després que els agents duaners trobaren una arma al seu equipatge en una revisió amb l'equip de raigs X. Tot seguit, van portar l'exdirigent esportiu britànic a la comissaria del mateix aeroport, on va ser interrogat fins que els seus representants van pagar una fiança de 6.000 reials (uns 1.200 euros).

Ecclestone va admetre que era el propietari de la pistola, de la marca LWSeecamp i de calibre 32, que va comprar irregularment a un mecànic fa uns cinc anys i que la tenia a la finca que té al Brasil, d'on és la seua dona, Fabiana Flosi.

Després d'alliberar-lo i que es comprometera a acudir al Brasil cada vegada que la justícia ho determine per a respondre a la investigació, van autoritzar l'empresari a agafar el vol privat amb destinació a Suïssa.

També et pot interessar

stats