Aron Canet, segon en el Gran Premi de Catalunya

El pilot de Corbera, a qui se li resisteix la victòria, ha sumat el cinqué pòdium de la temporada en Moto2

Aron Canet, en el pòdium
Aron Canet, en el pòdium / Andreu Dalmau (Efe)

Aron Canet ha finalitzat en segon lloc la carrera de Moto2 del Gran Premi de Catalunya després que Celestino Vietti l'haja avançat en l'última volta. El pilot de Corbera puja al pòdium per cinquena vegada aquesta temporada, però se li continua resistint el triomf. L'italià manté el lideratge en el Mundial, amb 24 punts més que Canet, que és tercer.

L'altre pilot valencià en la categoria, Jorge Navarro, ha entrat en la línia de meta en catorzena posició i es manté nové en la classificació general.

Sergio García, quart en Moto3

Sergio García Dols no ha pogut pujar al pòdium per sisena vegada aquesta temporada. Al pilot de Borriana se li ha escapat el tercer lloc per només 50 mil·lèsimes, en una carrera que ha guanyat el seu company d'equip, Izan Guevara. D'aquesta manera, el pilot balear retalla distàncies en el Mundial respecte del valencià, que continua líder, però amb només 16 punts d'avantatge.

Carlos Tatay i Jaume Masià també han acabat en els punts. El primer ha finalitzat sisé, i el segon, huité. Amb aquest resultat, el pilot d'Algemesí recupera el tercer lloc en el Mundial i se situa a 47 punts de Sergio García. Els altres dos valencians en la categoria no han tingut tanta sort: Ivan Ortolà ha finalitzat dihuité i Dani Holgado ha patit una caiguda.

També et pot interessar

stats