Arón Canet, el més ràpid enmig d'un tifó a Motegi

Marc Márquez ha aconseguit la primera pole position des de l'any 2019

Arón Canet, durant uns entrenaments al Gran Premi del Japó
Arón Canet, durant uns entrenaments al Gran Premi del Japó / Moto GP

El valencià Arón Canet ha aconseguit la tercera pole position de la temporada enmig del tifó Quince, que quasi dues hores va castigar la zona del circuit de Motegi, al Japó.

La classificació s'ha vist interrompuda d'aproximadament una hora i mitja per la cua del tifó, que ha provocat fortes pluges i ha obligat els pilots a refugiar-se als garatges.

Després de la parada, Canet ha parat el crono en 2:04:939, l'únic pilot de Moto2 que va rodar en aquest segon. Un registre que li permet començar la carrera de demà en la primera posició.

Primera pole de la temporada de Márquez

El també espanyol Marc Márquez ha aconseguit la seua primera pole position de la temporada en el mateix lloc on ho va ser la seua última millor classificació d'entrenaments, el 2019, en el circuit Twin Ring japonés. Márquez, que va tornar a competir en l'últim Gran Premi, suma ja 91 eixides en carrera des de la primera posició.

Suzuki es regala una primera posició

El japonés Tatsuki Suzuki va enamorar l'afició local en obtenir a casa la primera pole position de la temporada en Moto3, el millor regal pel seu 25é aniversari, per davant d'un molt poc habitual en aquestes cites Scott Ogden, perquè el britànic es va ficar en la baralla dels aspirants a la victòria i al títol per a deixar per darrere seu al borrianenc Sergio García Dols.

També et pot interessar