Aron Canet i Dani Holgado comencen la temporada amb la pole position

El pilot de Corbera eixirà des del primer lloc de la graella de Moto2, i el de Sant Vicent de Raspeig ho farà des de la priemra posició en Moto3

Canet i Holgado, durant els entrenaments
Canet i Holgado, durant els entrenaments / Efe

El Mundial de motociclisme no ha pogut començar de millor manera per als interessos valencians. Dos pilots de la Comunitat Valenciana han aconseguit la pole position en el Gran Premi de Qatar: Aron Canet, en Moto2, i Dani Holgado, en Moto3.

Canet, que enguany ha canviat d'equip, ha sigut el més ràpid en els entrenaments oficials de Moto2. El pilot de Corbera ha superat els espanyols Alonso López, Albert Arenas i Manuel González, i aquest diumenge buscarà la primera victòria en la categoria intermèdia. Els altres tres valencians en Moto2 no han tingut tanta sort: Jaume Masià eixirà des del dihuité lloc; Jaume Masià, des del vint-i-dosé; i Àlex Escrig, des del vint-i-quatré.

En Moto3, dos valencians han ocupat els dos primers llocs en els entrenaments oficials. La pole position ha sigut per a Dani Holgado, mentre que Iván Ortolá s'ha hagut de conformar amb la segona posició en la graella. Els altres dos representants valencians també han completat uns grans entrenaments i eixiran des de la part capdavantera: Vicent Pérez, del nové lloc i Ángel Piqueras, des del dotzé.

També et pot interessar

stats