Aritz Egea i Marta Molist, campions d'Espanya d'ultratrail a Penyagolosa

Hannes Namberger ha guanyat la CSP, la prova de 106 quilòmetres, en categoria masculina amb rècord inclòs, i Eli Ríos ha vençut en la femenina

Penyagolosa Trails 2022

El basc Aritz Egea, segon darrere del francés Kevin Vermeulen, i la catalana Marta Molist, guanyadora en categoria femenina, s'han proclamat campions d'Espanya d'ultratrail després de cobrir els 60 km de la Penyagolosa Trails amb uns temps de 5.20.39 i 6.19.08, respectivament.

Egea ha arribat a la meta 24 segons després que Vermeulen, després d'un emocionant mà a mà que s'ha decidit en els últims metres, en el descens fins a la meta. En la prova femenina, Molist ha sumat el tercer títol espanyol d'ultratrail de la seua carrera, amb quasi sis minuts d'avantatge sobre la segona, Gemma Arenas (6.25.42).

Victòria i rècord per a Namberger en la CSP

En la prova CSP de 106 km, Hannes Namberger s'ha convertit en el primer guanyador que baixa de les 11 hores en els deu anys d'història de la prova. L'alemany ha arribat a la meta de Sant Joan de Penyagolosa amb un temps de 10 hores, 49 minuts i 45 segons, 40 segons menys que el rècord anterior de la prova, en poder de l'espanyol Miguel Figueres.

En categoria femenina, la boliviana Eli Ríos s'ha imposat a la valenciana Eva Mesado i ha aconseguit la primera victòria en la CSP amb un temps de 13.56.19, 20 minuts menys que la segona classificada.

També et pot interessar

stats