Andreu Greses es penja dos ors en els Jocs Mundials de Patinatge

El d'Alboraia ha guanyat les competicions de descens i inline downhill, Blanca López ha aconseguit l'or amb l'absoluta femenina d'hoquei línia, i Joan Ruano, el bronze amb la sub-19 en hoquei sobre patins

Andreu Greses, en el pòdium
Andreu Greses, en el pòdium / Twitter: @FedPatinaje

Els Jocs Mundials de Patinatge de l'Argentina han deixat quatre medalles valencianes. Andreu Greses s'ha penjat dos ors, Blanca López, un or, i Joan Ruano, un bronze.

Andreu Greses ha sigut el gran protagonista en aconseguir guanyar dues competicions. El d'Alboraia va assolir la primera medalla en la prova de descens de time trial d'inline, en completar la contrarellotge amb un temps d'1:11:93. I, a penes dotze hores després, es va penjar el segon or en véncer la prova d'inline downhill.

Blanca López també ha tocat el cel amb la selecció absoluta femenina d'hoquei línia. L'equip espanyol, del qual forma part la jugadora de València, va guanyar França en la final per un ajustat 2-1.

L'última medalla valenciana l'ha protagonitzada Joan Ruano. El de Sant Vicent del Raspeig (Alacantí) s'ha penjat el bronze amb la selecció sub-19 en hoquei sobre patins, després de guanyar Portugal en la final de consolació per 7-5.

També han participat en els Jocs Mundials de Patinatge de l'Argentina Pau Bosch, que ha finalitzat quart en la modalitat de clàssic de l'inline freestyle i cinqué en battle, i el benicassut Alejandro Cortés, que ha disputat les proves de velocitat.

També et pot interessar

stats