Ana Pérez Box, subcampiona del món en judo

L’alacantina s'ha penjat la medalla de plata en la categoria de fins a 52 quilos en el mundial que es disputa a Budapest

Ana Pérez, durant un caombat
Ana Pérez, durant un combat / Twitter: @Judo

L'alacantina Ana Pérez Box ha aconseguit la medalla de plata en la categoria de fins a 52 quilos dels mundials de judo que es disputen a Budapest. En la final ha caigut contra la japonesa Ai Shishime, número tres del rànquing mundial.

Ana Pérez, número 12 del món, no ha tingut moltes opcions d'aconseguir l'or contra la japonesa. L'alacantina, que forma part del València Club de Judo, no ha pogut tirar en cap moment Shishime, que ha repel·lit tots els atacs per a evitar el treball de sòl de Pérez, la seua gran especialitat.

Aquesta plata mundialista suposa la primera medalla per a Ana Pérez en uns mundials i demostra la gran progressió que està tenint després d'aconseguir un meritori cinqué lloc en els europeus disputats l'any passat a Praga. El seu següent objectiu seran els Jocs Olímpics de Tòquio, que seran els seus primers, on és ferma candidata a lluitar per les medalles.

Amb la plata de Pérez, Espanya acumula tres medalles en aquests mundials de judo, després dels bronzes aconseguits per Julia Figueroa (-48 quilos) i Fran Garrigós (-60 quilos).

També et pot interessar

stats