Ana Martínez lidera la victòria de l'Elx en l'EHF European Cup (26-22)

Pas de gegant de l'Handbol Elx a Europa en imposar-se amb quatre gols de renda al Granollers.

Les jugadores de l'Elx tracten d'evitar un gol del Granollers
Les jugadores de l'Elx tracten d'evitar un gol del Granollers / @BMGranollers

Un pavelló Esperanza Lag buit ha sigut testimoni d'un més que treballat triomf de l'Elx sobre el Granollers no exempt de patiment (26-22). La jugadora il·licitana Ana Martínez s'ha tirat l'equip a l'esquena i no sols ha sigut l'artífex del triomf, amb huit dianes, sinó que ha sigut determinant en la jugada final, amb un gol que els dona una renda de quatre gols per a la tornada a Granollers diumenge vinent.

El partit ha començat molt bé, amb un parcial de 4 a 0 favorable a les d'Elx. Però a poc a poc, el marcador s'ha reduït, amb dos minuts desafortunats de les de Rocamora, que amb inferioritat numèrica, han jugat sense portera i han encaixat dos gols amb l'arc buit. La primera part ha acabat amb 11 a 12 per a les catalanes.

Fortalesa mental

El segon acte ha sigut fascinador, amb atacs i contracolps elèctrics materialitats principalment per Ivet Musons (5 gols) i Ana Martínez. En la rereguarda, Nicole ho aturava quasi tot sota els pals i una contundent camerunesa de 18 anys de nom Lysa, bloquejava qualsevol internada catala.

En l'últim tram s'ha demostrat la fortalesa mental que les jugadores d'elit han de lluir en moments delicats. Cinc minuts abans de la fi, l'Elx es posava cinc per damunt, una renda ideal per a la tornada. El Granollers ha reaccionat amb dos gols seguits, però una altra vegada, Ana Martínez, primer de penal i després de jugada personal sis segons abans d'acabar, ha arredonit el marcador fins el 26 a 22 final.