Altea acull la sisena edició de Costa Blanca Bike Race

La prova de ciclisme de muntanya ha arribat al seu rècord de participació amb 900 inscrits i un augment d'esportistes internacionals.

VÍDEO | Altea acull la sisena edició de Costa Blanca Bike Race

Altea acull fins diumenge la Costa Blanca Bike Race, carrera de ciclisme de muntanya emmarcada en el calendari de la Unió Ciclista Internacional, l'UCI, on conviuen corredors professionals i aficionats. Es posen en joc, en la categoria elit, punts per a optar a la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio. La prova ha arribat a la seua sisena edició amb rècord històric de participació, 900 inscrits, i 4 etapes que tenen com a inici la localitat de la Marina Baixa, que acollirà també el final de l'última etapa. 

Hui s'ha disputat la prova contrarellotge, la més emblemàtica de la prova, 17 quilòmetres amb 700 metres de desnivell, que han deixat imatges espectaculars del pas dels corredors pel barri antic d'Altea i la pujada a les antenes de la Serra Gelada. En homes, Tiago Ferreira i Hans Becking, número 4 del rànquing UCI, han marcat el millor temps i es consoliden com a líders en la general. En dones, Bec McConell i Githa Michiels han sigut les més ràpides en aquesta etapa i continuen dominant la categoria. 

La tercera etapa de la Costa Blanca Bike Race arriba demà al municipi de Polop, amb el recorregut amb més desnivell de prova. Serà l'etapa més exigent de la carrera, amb 2.000 metres de desnivell en 52 quilòmetres de recorregut, que finalitzen amb la pujada al castell de Polop.

Després de sis edicions, la Costa Blanca Bike Race s’ha convertit en una de les carreres de referència internacional en què participen ciclistes de la talla de Carlos Coloma, Tiago Ferreira o Purito Rodríguez, entre d’altres. També hi prenen part esportistes d'altres disciplines, com els pilots de motociclisme Héctor Barberà i Jaume Masià.

També et pot interessar

stats