Alejandro Martínez, bronze en la final del quilòmetre contrarellotge

El ciclista de Sant Vicent del Raspeig ha aconseguit, a més, el rècord d'Espanya del quilòmetre

Alejandro Rodríguez, durant la prova
Alejandro Martínez, durant la prova / Twitter: @RFECiclismo

Alejandro Martínez Chorro s'ha penjat la medalla de bronze en la prova del quilòmetre contrarellotge del Campionat del Món de ciclisme en pista, que es disputa a la ciutat francesa de Saint-Quentin-en-Yvelines. El cilcista de Sant Vicent del Raspeig ha aconseguit, a més, el rècord d'Espanya del quilòmetre, amb un temps de 59 s i 871 mil.

El ciclista valencià ha aconseguit pujar al pòdium malgrat haver-hi a accedit a la final amb el huité i últim temps. Alejandro Martínez ha guanyat cinc llocs i ha acabat tercer, a 1,765 segons del campió, Jeffrey Hoogland. El segon lloc ha sigut per al francés Melvin Landreneau.

Martínez s'ha convertit en el primer ciclista espanyol que ha aconseguit baixar del minut en la prova del quilòmetre contrarellotge.