Alejandro Manzanera, campió de Wimbledon en dobles júnior

El tenista d’Almoradí es converteix en el segon espanyol que guanya el torneig en aquesta modalitat després del català Tomás Carbonell

Manzanera i Butvilas, amb el trofeu de campions
Manzanera i Butvilas, amb el trofeu de campions / Twitter: @RFETenis

El tenista almoradienc Alejandro Manzanera Pertusa s’ha proclamat campió de Wimbledon en la modalitat de dobles júnior, juntament amb el lituà Edas Butvilas, després de derrotar en la final el castellanolleonés Daniel Rincón i el jordà Abedallah Shelbayh per 6-3 i 6-4. Manzanera, el seu company lituà i Rincón pertanyen al Club Atlètic Montemar d'Alacant. 

Manzanera es converteix en el segon espanyol en la història que guanya el torneig en la modalitat de dobles júnior, després que Tomás Carbonell ho aconseguirà el 1986 formant parella amb el txec –hui nord-americà– Petr Korda.

La parella celebra el punt decisiu
La parella celebra el punt decisiu / Twitter: @RFETenis

Ane Mintegi, primera espanyola que guanya Wimbledon com a júnior

D'altra banda, Ane Mintegi s'ha convertit en la primera tenista espanyola que guanya el torneig júnior de Wimbledon. La guipuscoana s'ha imposat en la final a l'alemanya Nastasja Schunk en tres sets (2-6, 6-4, 6-1).

La jugadora basca era només la segona espanyola que arribava a la final del Grand Slam britànic en la categoria junior, després de la canària Magüi Serna, que va ser subcampiona el 1996. 

També et pot interessar

stats