Alcaraz venç un combatiu Bautista en l'exhibició de Múrcia

El de Benlloc ha perdut els dos tie-breaks i ha guanyat el segon set de manera clara

Carlos Alcaraz (esquerra) i Roberto Bautista (dreta), durant el partit d'aquest dijous
Carlos Alcaraz (esquerra) i Roberto Bautista (dreta), durant el partit d'aquest dijous / Agència Efe

Carlos Alcaraz s'ha emportat aquest dijous la I Copa que porta el seu nom en véncer per 7-6 (1), 1-6 i 10-7 en 1 hora i 53 minuts Roberto Bautista en un Palau dels Esports de Múrcia ple a rebentar.

L'actual número 2 del món i guanyador de 12 títols ATP, sis d'ells enguany, i l'Obert dels Estats Units 2022 i Wimbledon 2023 com els més destacats, jugava l'endemà d'haver-se enfrontat contra el serbi Novak Djokovic, el líder de l'ATP, i haver-lo guanyat per 4-6, 6-4 i 6-4 en una altra exhibició celebrada en Riad.

Acabat d'aterrar des de l'Aràbia Saudí, es mesurava a un combatiu i veterà contrincant de 35 anys, que ocupa el lloc 57 del rànquing ATP (tercer espanyol després d'Alcaraz i el malagueny Alejandro Davidovich Fokina).

Alcaraz, amb dues victòries en aquestes dues exhibicions i sense temps per a molt de descans, ja pensa en l'Obert d'Austràlia, primer Grand Slam de la temporada, en el qual no estarà el seu entrenador, l'ontinyentí Juan Carlos Ferrero, que està convalescent d'una operació en el genoll esquerre.

També et pot interessar

stats