Alcaraz revalida el títol a Madrid amb patiment

El seu rival, Jan-Lennard Struff, l'ha tingut contra les cordes en bona part de la final

El jove tenista murcià s'ha tirat sobre la terra batuda de la Caja Mágica després de guanyar el duel
El jove tenista murcià s'ha tirat sobre la terra batuda de la Caja Mágica després de guanyar el duel / Agència Efe

Carlos Alcaraz ha revalidat el títol en el Masters 1000 de Madrid en derrotar en tres sets (6-4, 3-6 i 6-3) Jan-Lennard Struff, un jugador alemany provinent de la prèvia que ha presentat batalla.

Struff, amb un gran servei, ha presentat un joc ofensiu que ha fet que el murcià no trobara en algunes fases del partit la manera de realitzar punts guanyadors.

Després d'un primer set disputat que s'ha emportat l'espanyol en el tram decisiu, l'alemany s'ha posat amb un avantatge de zero a tres i, tot i la reacció del rival, l'alemany s'ha anotat la segona mànega per 3-6.

En el set de desempat, Alcaraz s'ha retrobat amb la seua millor versió i ha sentenciat el gegant germànic per un parcial de 6-3. Fins que no s'ha vist guanyador del duel, no s'ha vist Alcaraz disfrutar sobre la pista.

El deixeble de Juan Carlos Ferrero, que acaba de complir 20 anys, eleva a deu el nombre d'èxits en la seua carrera, quart aquesta temporada després dels de Barcelona, Indian Wells i Buenos Aires.

Alcaraz, que pot recuperar el número u del món si disputa el Masters 1000 de Roma la setmana que ve, s'ha convertit en el segon jugador que aconsegueix revalidar un títol en el torneig madrileny després de Rafael Nadal, que ho va fer en 2013 i 2014.

També et pot interessar

stats