Alcaraz i Nadal se citen en les semifinals d'Indian Wells

Paula Badosa també jugarà les semifinals del torneig en categoria femenina i es queda a les portes d'un doblet històric

Alcaraz i Nadal, celebren un punt en els respectius duels de quarts de final
Alcaraz i Nadal, celebren un punt en els respectius duels de quarts de final / Efe

El tenis espanyol s'ha assegurat la presència d'almenys un jugador en la final d'Indian Wells. Rafa Nadal i Carlos Alcaraz s'enfrontaran en una de les dues semifinals després de superar en els quarts de final Nick Kyrgios i Cameron Norrie, respectivament. Paula Badosa també jugarà les semifinals en categoria femenina després de véncer en la ronda de quarts de final Veronika Kudermetova.

Nadal ha patit més del previst per a mantindre's invicte el 2022 i sumar així la denovena victòria en dènou partits contra el sempre incòmode Kyrgios. El balear s'ha desfet de l'australià en tres sets (7-6, 5-7 i 6-4), després de dues hores i 46 minuts de partit. L'espanyol ha sabut aguantar l'espectacle de protestes contra l'àrbitre, crits contra el públic i raquetes trencades que ha oferit un Kyrgios tan brillant en el joc per moments com desconcertant en altres accions.

Alcaraz ha accedit a les semifinals després de guanyar en dos sets (6-4 i 6-3) el britànic Cameron Norrie, campió vigent del torneig. El deixeble de Juan Carlos Ferrero arriba per primera vegada a unes semifinals d'un Masters 1000 i s'ha convertit en el tenista més jove a arribar tan lluny en Indian Wells des d'Andre Agassi el 1988.

El murcià es veurà ara les cares amb el seu ídol, Rafa Nadal, al qual només s'ha enfrontat una vegada: derrota per 6-1 i 6-2 en el Masters de Madrid 2021. Aquesta vegada Alcaraz arriba al partit que es pot definir com la final anticipada sense haver perdut un sol set en tot el torneig.

Badosa busca un doblet històric

En categoria femenina, Paula Badosa està a només dos partits d'aconseguir un doblet històric després de guanyar per 6-3 i 6-2 la russa Veronika Kudermetova en els quarts de final. Ara, en semifinals, l'espera la grega Maria Sakkari.

La catalana, que suma deu victòries seguides en Indian Wells des que debutara l'any passat, es pot convertir en la segona tenista que defensa amb èxit el títol. Només la llegenda Martina Navratilova  ho ha aconseguit abans (1990 i 1991).

També et pot interessar

stats