Alcaraz guanya Medvédev i torna al número 1

El murcià va superar el rus en dos sets per 6-3 i 6-2

Carlos Alcaraz guanya Indian Wells
Carlos Alcaraz guanya Indian Wells / RAY ACEVEDO

Carlos Alcaraz ha conquistat aquest diumenge el títol d'Indian Wells en anihilar el rus Daniil Medvédev, que sumava 19 partits seguits guanyats. Recupera, a més, el número u del món, que estava en poder del serbi Novak Djokovic.

En una sorprenent fita més per a la seua ja extraordinària carrera, el jove espanyol va arrasar en la final del primer Masters 1000 de la temporada oferint un recital impressionant i vencent per 6-3 i 6-2 en una hora i 11 minuts un Medvédev que era el tenista més en forma del circuit i que havia guanyat tres tornejos consecutius, Rotterdam, Doha i Dubai.

Amb només 19 anys, Alcaraz ja té tres Masters 1000 en la seua vitrina (Miami, Madrid i Indian Wells) a més d'un Obert dels EUA. El murcià s'uneix així a Rafa Nadal com l'únic jugador de tota la història que aconsegueix tres Masters 1000 abans de complir 20 anys (el mallorquí en va guanyar 6).

Alcaraz, número u; Nadal abandona el top-10

Carlos Alcaraz torna al cim del tenis mundial del tenis després de guanyar el primer Masters 1000 de la temporada i superar al serbi Novak Djokovic, que no hi va participar per no estar vacunat contra la covid-19.

L'espanyol Rafael Nadal abandona el top-10 i és tretzé. El mallorquí no estava fora dels deu primers llocs des del 18 d'abril de 2005, fa quasi díhuit anys. A més d'Alcaraz i Nadal, la resta d'espanyols en el top-100 són Pablo Carreño (17), Alejandro Davidovich (25), Roberto Bautista (28), Bernabé Zapata (41), Albert Ramos (51), Jaume Munar (66) i Roberto Carballés (84).

També et pot interessar

stats