Alcaraz tomba Djokovic i jugarà la final de Madrid

Després de superar Nadal l'endemà del seu denové aniversari, el murcià ha remuntat contra el número 1 de l'ATP: 6-7, 7-5 i 7-6

Alcaraz celebra un punt en la Caja Mágica de Madrid
Alcaraz celebra un punt a la Caja Mágica de Madrid / Juanjo Martín (Efe)

El número u del món, el serbi Novak Djokovic, ha sigut l'última víctima de Carlos Alcaraz, la sensació del tenis mundial, que jugarà la seua primera final de l'Obert de Madrid, la segona en categoria Masters 1000.

El jugador del Palmar (Múrcia) ha remuntat contra el serbi un partit de semifinals que se li havia posat costera amunt després de perdre el primer set en el tie-break. Però les següents mànegues, molt igualades i que han allargat el partit fins a les tres hores i mitja de duració, han caigut del costat d'Alcaraz.

En un duel èpic i dramàtic, resolt després de tres hores i 35 minuts de joc, el murcià ha sumat la seua novena victòria seguida i aconsegueix la sisena consecutiva contra un 'top ten'. Amb 19 anys i dos dies, se situa a la vora del cinqué títol de la seua carrera, el quart del present curs, després dels Masters 500 de Rio de Janeiro i Barcelona i el 1.000 de Miami.

L'espanyol, que dilluns serà el sisé jugador del món, s'ha convertit en el finalista més jove del torneig i lluitarà pel títol contra el guanyador de l'altra semifinal, que enfrontarà l'alemany Alexander Zverev i el grec Stefanos Tsitsipas.

També et pot interessar

stats