Alcaraz derrota Medvédev i guanya el cinqué Masters 1000

Ja és el segon espanyol amb més títols de Masters 1000 per darrere de Rafa Nadal

El tenista Carlos Alcaraz guanya el seu cinqué Masters 1.000
El tenista Carlos Alcaraz guanya el seu cinqué Masters 1000

L'espanyol Carlos Alcaraz va revalidar aquest diumenge la seua corona en el Masters 1000 d'Indian Wells en guanyar per 7-6(5) i 6-1 al rus Daniïl Medvédev en la reedició de la final de 2023 en el desert californià, la qual cosa el converteix en el primer jugador capaç d'encadenar dos triomfs seguits des que ho va aconseguir el serbi Novak Djokovic el 2016.

Després de posar fi en les semifinals a la ratxa de 19 victòries consecutives de l'italià Jannik Sinner, Alcaraz va tornar a coronar-se en Indian Wells i va alçar al cel el cinqué Masters 1000 de la seua ja extraordinària carrera.

El murcià, de 20 anys i guanyador de dos Grand Slams, no guanyava un torneig des de Wimbledon 2023 i va superar al seu entrenador, Juan Carlos Ferrero, com el segon espanyol amb més títols Masters 1000 (5), només per darrere de Rafa Nadal (36).

Alcaraz va necessitar una hora i 47 minuts per a tombar a Medvédev. El seu mèrit va ser emportar-se un primer set d'altíssima exigència, en el qual va remuntar un trencament de desavantatge i en el qual va poder prendre avantatge en el desempat després d'una hora i deu de batalla.

Medvédev no va tindre forces per a reaccionar després del set perdut i es va quedar a un pas del 21é títol de la seua carrera.

També et pot interessar

stats