Alcaraz continua amb pas ferm a París

El deixeble de Juan Carlos Ferrero ja està en els quarts de final de Roland Garros després de derrotar Lorenzo Musetti en tres sets (6-3, 6-2 i 6-2)

Alcaraz celebra un punt
Alcaraz celebra un punt / Yoan Valat (Efe)

El cicló Carlos Alcaraz no s'atura. El tenista murcià ja està en els quarts de final de Roland Garros després de derrotar còmodament l'italià Lorenzo Musetti en tres sets (6-3, 6-2 i 6-2).

El deixeble de Juan Carlos Ferrero s'enfrontarà ara al vencedor del duel entre l'austríac Sebastian Ofner i el grec Stefanos Tsitsipas. I en semifinals es creuaria amb el serbi Novak Djokovic.

Sara Sorribes avança en el quadre de dobles

Aquest dilluns serà el torn de l'altra supervivent espanyola en Roland Garros, Sara Sorribes, que s'enfronta a la brasilera Beatriz Haddad Maia en huitens de final.

I la tenista de la Vall d'Uixó ja està en els quarts de final del quadre de dobles femení. Juntament amb la seua companya, la txeca Marie Bouzková, han superat la parella formada per la indonèsia Aldila Sutjiadi i la japonesa Miyu Kato. Sorribes i Bouzková han guanyat el primer set i, quan perdien per 3-1 en el segon, han desqualificat les rivals per tirar una pilotada a una arreplegapilotes.

També et pot interessar

stats