Alcaraz no consuma la remuntada contra Norrie a Cincinnati

La seua pròxima parada serà el US Open, Grand Slam en què l'any passat es va descobrir com una de les grans promeses del tenis mundial

Alcaraz felicita Norrie després del partit de quart de final a Cincinnati
Alcaraz felicita Norrie després d'un partit de més de tres hores / Reuters

Carlos Alcaraz quasi fa un miracle a Cincinnati, quan remuntava un 7-6 i 4-1 advers en el segon set, però ha acabat caient en el set definitiu contra el britànic Cameron Norrie i s'acomiada del torneig de Cincinnati en els quarts de final.

El tenista murcià havia aconseguit un trencament d'avantatge per a escapar-se 3-1 en la tercera mànega, però ha acabat rendint-se per primera vegada en quatre duels enfront de l'anglés després d'una batalla de més de tres hores.

Malgrat la derrota, Alcaraz s'ha acomiadat de la pista central ovacionat pel públic local, al qual ha delectat amb un partit d'alt nivell però li ha faltat lucidesa per a completar la remuntada.

És la quarta derrota de la temporada en els Masters 1000 per a Alcaraz, amb 17 victòries que li van permetre coronar-se a Miami i a Madrid i convertir-se en l'únic jugador capaç de guanyar més d'un torneig d'aquesta categoria en 2022.

Norrie, número 11 del món, avança a la segona semifinal de la seua carrera i lluitarà aquest dissabte per la final contra el croat Borna Coric, botxí de Rafa Nadal i Roberto Bautista.

També et pot interessar

stats