Alcaraz i Bautista lideraran l'equip espanyol de la Davis a València

El deixeble de Ferrero i el de Benlloc formen part de l'equip que jugarà la fase de grups juntament amb Carreño, Davidovich i Granollers

Alcaraz i Bautista, en dues imatges d'arxiu
Alcaraz i Bautista, en dues imatges d'arxiu / À Punt Esports

Carlos Alcaraz i Roberto Bautista lideraran l'equip espanyol de la Copa Davis que disputarà la fase de grups de la competició a València, del 13 al 18 de setembre. Pablo Carreño, que acaba de guanyar el seu primer Masters 1000, Alejandro Davidovich i Marcel Granollers completen l'equip elegit pel capità, Sergi Bruguera.

Espanya es veurà les cares amb Sèrbia, el Canadà i Corea del Sud, amb dues places en joc per a la fase pel títol, que es jugarà a Màlaga del 21 al 27 de novembre, ja en format d'eliminatòria directa, a partir dels quarts de final.

Espanya debutarà contra Sèrbia el dimecres 14 de setembre, i disputarà la segona eliminatòria contra el Canadà el divendres 16. El diumenge 18 tancarà la competició enfrontant-se a Corea del Sud. Aquesta fase de grups es jugarà al pavelló Font de Sant Lluís en pista dura.

Els dos primers classificats de cada grup accediran a la final a huit de Màlaga. En cas de classificar-se com a primera de grup, Espanya jugaria els quarts de final contra el segon classificat del Grup A, i si ho fa com a segona, s'enfrontaria al guanyador del Grup C.

La gran absència a València serà la de Rafa Nadal, però en canvi sí que hi estarà Novak Djokovic, que liderarà l'equip de Sèrbia, rival d'Espanya en el grup B.

També et pot interessar

stats