Alcaraz i Bautista lideraran l'equip espanyol de la Davis a València

El deixeble de Ferrero i el de Benlloc formen part de l'equip que jugarà la fase de grups juntament amb Carreño, Davidovich i Granollers

Alcaraz i Bautista, en dues imatges d'arxiu
Alcaraz i Bautista, en dues imatges d'arxiu / À Punt Esports

Carlos Alcaraz i Roberto Bautista lideraran l'equip espanyol de la Copa Davis que disputarà la fase de grups de la competició a València, del 13 al 18 de setembre. Pablo Carreño, que acaba de guanyar el seu primer Masters 1000, Alejandro Davidovich i Marcel Granollers completen l'equip elegit pel capità, Sergi Bruguera.

Espanya es veurà les cares amb Sèrbia, el Canadà i Corea del Sud, amb dues places en joc per a la fase pel títol, que es jugarà a Màlaga del 21 al 27 de novembre, ja en format d'eliminatòria directa, a partir dels quarts de final.

Espanya debutarà contra Sèrbia el dimecres 14 de setembre, i disputarà la segona eliminatòria contra el Canadà el divendres 16. El diumenge 18 tancarà la competició enfrontant-se a Corea del Sud. Aquesta fase de grups es jugarà al pavelló Font de Sant Lluís en pista dura.

Els dos primers classificats de cada grup accediran a la final a huit de Màlaga. En cas de classificar-se com a primera de grup, Espanya jugaria els quarts de final contra el segon classificat del Grup A, i si ho fa com a segona, s'enfrontaria al guanyador del Grup C.

La gran absència a València serà la de Rafa Nadal, però en canvi sí que hi estarà Novak Djokovic, que liderarà l'equip de Sèrbia, rival d'Espanya en el grup B.

També et pot interessar