Ainara Elbusto, guanyadora de la Volta Ciclista València Fèmines

La ciclista navarresa ha liderat la classificació general de les tres etapes de la prova disputades a València, Riba-roja i Montcada.

Ainara Elbusto, amb maillot groc, ha sigut la ciclista guanyadora de la Volta Ciclista València Fèmines / Benjamín Marín

La ciclista navarresa Ainara Elbusto (DC Ride-Vektor Cycling Team) ha guanyat la tercera edició de la Volta Ciclista València Fèmines després de quedar primera en la classificació general de les tres etapes de la prova, seguida de la basca Maria Martins i la valenciana Teresa Ripoll.

Més d'un centenar de ciclistes de tot Espanya han participat en aquesta prova, de categoria Elit/Sub'23, júnior i màster, organitzada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana que ha constat de tres etapes. La primera es va celebrar divendres, des de València fins a Riba-roja, al llarg de 84 quilòmetres; la segona, dissabte a Llíria, amb un recorregut de 80,5 quilòmetres que va estar marcat per la pluja, mentre que la tercera i última etapa s'ha corregut a Montcada en un recorregut de 81 quilòmetres que consistia a fer sis voltes a un circuit semiurbà.

Tot i que Ainara Elbusto ha pujat al pòdium amb el mallot groc, la guanyadora de la tercera etapa ha sigut Maria Martins.