Com afecta el coronavirus els equips valencians?

Al partit del València Basket a Lió només podran accedir al recinte 4.500 persones per orde del govern francés.

VÍDEO | Com afecta el coronavirus els equips valencians?

El coronavirus està trastocant moltes competicions esportives, i la cosa canvia a mesura que passen els dies. Partits a porta tancada, competicions suspeses o aforament reduït. És el que es trobarà, per exemple, el València Basket a Lió, a la pista de l'Asvel Villeurbanne, en l'Eurolliga, ja que només podran accedir al recinte 4.500 persones per orde del govern francés.

Però no és l'únic partit afectat. Estem molt pendents, per exemple, del València Basket-Olimpia de Milà, també d'Eurolliga, d'aquest dijous. Veurem què passa a la Fonteta. Perquè aquest dimarts, els italians juguen a la seua pista contra el Reial Madrid. I allí el govern italià ha decidit que el partit siga a porta tancada.

En futbol, l'Alabés-València de Lliga també es podria disputar sense públic. El govern basc està estudiant suspendre les concentracions per a evitar la propagació del virus. I en la Champions també falta saber què passa amb el València-Atalanta del 10 de març. Com a mínim sorprén que l'equip de Bèrgam estiga disputant els seus partits a porta tancada a San Siro, i que ningú evite que milers d'aficionats italians puguen assistir al duel de Mestalla.

Moltes incògnites queden enlaire i les respostes, si n'hi ha, hauran de ser ràpides perquè no queda marge de maniobra.

 

També et pot interessar

stats