Acapulco s'entrega a David Ferrer en l'últim partit que ha jugat a Mèxic

Un conjunt de 'mariachis' va dedicar en directe la coneguda ranxera "El Rey" a un emocionat David Ferrer.

David Ferrer li torna la pilota a Zverev en els huitens de final d'Acapulco
David Ferrer li torna la pilota a Zverev en els huitens de final d'Acapulco

El 2019 ha sigut l'any triat per David Ferrer per a deixar a poc a poc els circuits internacionals de tenis. El de Xàbia ha jugat a Perth, Auckland, Buenos Aires i aquesta setmana ha caigut a Acapulco en els huitens de final contra l'alemany Alexander Zverev per 7-6 i 6-1.

Ferrer és molt volgut a Acapulco perquè ha guanyat el torneig d'aquella ciutat en quatre edicions. Els mexicans l'adoren, i tan bon punt es va acabar el partit van apagar l'enllumenat de la pista i va aparéixer un grup de "mariachis" que va interpretar la famosa ranxera que diu "No tengo trono ni reina, pero sigo siendo el rey".

Amb llàgrimes als ulls, David Ferrer es va dirigir al públic per a donar les gràcies. "És molt difícil explicar l'emoció que sent per rebre tantes mostres d'afecte, i per sentir-me tan volgut tan lluny de ma casa". Quan li van demanar que triara el seu epitafi tenístic, el de Xàbia va respondre: "He sigut una persona bona, que ho ha donat tot i que ha lluitat fins a l'última pilota".

A partir d'ara, Ferrer té previst disputar el Comte de Godó de Barcelona i posar el punt final a la seua carrera professional a Madrid. Després, les prioritats seran la família i l'acadèmia de tenis.

També et pot interessar

stats