Les Abelles trenquen la imbatibilitat d'El Salvador

Les d'Ahuir, en posicions d'ascens, afronten ara les dues últimes jornades de la Lliga a València

Les Abelles celebren el triomf a Valladolid
Les Abelles celebren el triomf a Valladolid / Twitter: @lesabellesrc

Les Abelles van aconseguir doblegar el passat cap de setmana el líder de la Lliga, el Crealia el Salvador, i sumar una important victòria en el seu feu, sent aquesta la seua primera derrota des de principi de temporada.

El primer temps va ser de l'equip val·lisoletà, que es va fer amo i senyor de pilota i territori. Així i tot, les valencianes van frenar les envestides locals en repetides ocasions i es va arribar al descans amb un esperançador 14-0.

Les xiques entrenades per Guillermo Ahuir arrancaven la segona part amb molt de dinamisme i velocitat, i aprofitant una expulsió temporal local, van fer dos assajos que les acostaven en el marcador a un 14-10 amb vint minuts per jugar.

En els últims minuts les Abelles tiraren de casta i van aconseguir dos assajos mitjançant Irene Noguera i Sara Martín, que van donar la volta al marcador fins al definitiu 19-22.

Les valencianes van sumar així una important victòria al Pepe Rojo, retardant l'espenta de l'encara líder, i que les deixa una setmana més en llocs d'ascens a la Lliga Iberdrola, la màxima categoria del rugbi femení.

Les d'Ahuir afronten ara les dues últimes jornades de la Lliga a València, on s'enfrontaran aquest cap de setmana al Rugbi Túria al poliesportiu de Quatre Carreres i rebran els Enginyers Industrials Las Rozas de Madrid als camps de rugbi Jorge Diego 'Pantera'.