À Punt retransmetrà el debut de l'Handbol Elx en competició europea

L'eliminatòria de l'European Cup enfrontarà l'Handbol Elx Visitelche.com i el KH-7 Granollers.

L'Handbol Elx debutarà en competició europea contra el KH-7 Granollers
L'Handbol Elx debutarà en competició europea contra el KH-7 Granollers / À Punt NTC

El debut en competició continental de les jugadores de Joaquín Rocamora en l'EHF European Cup serà retransmés per À Punt en directe per streaming. Es tracta d'un duel molt atractiu que enfrontarà les vigents subcampiones de copa i de lliga contra el Granollers, un dels equips més potents de la Lliga Guerreras Iberdrola.

El partit d'anada es disputarà dissabte 14 de novembre a les 18:00 hores al pavelló Esperanza Lag d'Elx. À Punt també oferirà el duel de tornada de l'eliminatòria que es resoldrà al Palau d'Esports de Granollers diumenge 22 de novembre a les 19:30 hores.

L'afició de l'equip il·licità, que no pot assistir al pavelló per les últimes mesures imposades per la pandèmia, tindrà l'oportunitat de gaudir de l'enfrontament a través d'À Punt. En aquest sentit, Juanjo Ávila, president de l'Handbol Elx, ha mostrat la seua satisfacció: "Estem molt agraïts a À Punt Mèdia. Li dóna a la nostra afició l'oportunitat de poder veure en directe el partit més important dels últims anys. Hem treballat molt per a arribar ací i volem gaudir de la nostra participació".

Declaracions que compartia també el tècnic de l'equip, Joaquín Rocamora, per a qui "és una notícia molt bona, espectacular. És molt important que es puga veure l'handbol femení per televisió i més en els temps que estem vivint. Esperem donar un gran espectacle i, si pot ser, aconseguir una renda per al partit allí".

Per la seua banda, el director general d'À Punt, Alfred Costa, ha inscrit aquesta retransmissió en el suport dels mitjans de comunicació públics a l'esport femení i a la visibilització dels èxits de les esportistes valencianes.

El duel contra el conjunt català suposarà el retorn a Europa de l'Handbol Elx set anys després.

També et pot interessar

stats