À Punt Mèdia i el Gran Fons Ciutat de València ajunten forces per a l'emissió de la prova

La cita ciclista se celebrarà el pròxim 30 d'abril amb eixida i arribada a la Marina de València

El Gran Fons de València es podrà veure per la televisió d'À Punt Mèdia
El Gran Fons de València es podrà veure per la televisió d'À Punt Mèdia

Per segon any consecutiu À Punt Mèdia i el Club Esportiu Podium col·laboren per a la promoció i difusió del Gran Fons Internacional Ciutat de València de ciclisme.

La prova ciclista és una cita ineludible per als aficionats, se celebrarà el pròxim diumenge 30 d’abril, ofereix tres recorreguts amb diferents nivells de dificultat, 76 km, 105 km i 190 km. Els tres itineraris tenen l’eixida i la meta a la Marina de València.

À Punt Mèdia retransmetrà la prova en streaming a través del web dels mitjans públics i es farà una cobertura especial de l’esdeveniment a través de la ràdio, el web i les xarxes d’À Punt. A més, els mitjans públics sortejaran cinc inscripcions de la marxa ciclista.

Enguany, Alejandro Valverde, El Bala, que ja ha tancat la seua etapa com a ciclista professional, participarà en el Gran Fons Internacional Ciutat de València. Però no hi serà l'únic gran esportista. En la prova també participarà el triatleta Javier Gómez Noya, que ja fa unes setmanes que va confirmar la seua presència.

La passada edició, més de 3.000 ciclistes nacionals i internacionals van participar en l’esdeveniment esportiu que es completa amb tot un seguit d’activitats d’oci al voltant de la prova.

També et pot interessar

stats