À Punt estrena ‘La finestra esportiva’, cada diumenge de matí amb un esdeveniment esportiu en directe per la televisió

La primera retransmissió serà el partit de rugbi entre els equips de la Vila i el CAU València.

El el CR la Vila i el CAU Rugbi València disputaran el primer partit de 'La finestra esportiva'
El el CR la Vila i el CAU Rugbi València disputaran el primer partit de 'La finestra esportiva'

Els amants dels esports tenen, a partir d’aquesta setmana, un nou espai matinal en la televisió d’À Punt, La finestra esportiva. L’estrena és el pròxim 17 de gener a partir de les 12:00 h amb duel del Grup B de la Divisió d’Honor B de Rugbi, entre dos equips històrics de la Comunitat Valenciana, el CR la Vila i el CAU Rugbi València.

Canvi de seu a última hora

El partit es disputarà finalment al camp de rugbi del vell llit del Túria de València, davant la impossibilitat de jugar al seu camp per les restriccions de la Covid-19 imposades a la Vila Joiosa. Per això, els clubs s’han posat d’acord amb la intenció que aquest atractiu duel es puga celebrar amb les càmeres d’À Punt com a testimonis.

La finestra esportiva començarà a les 12:00 h en directe en la televisió d’À Punt Mèdia, amb la narració del periodista Gustavo Clemente i els comentaris de José Hurtado, director tècnic de la Federació Valenciana de rugbi, i de l’exjugador i exentrenador del CR la Vila, Ramón Pascual Devesa.

El partit enfrontarà els dos primers classificats, dos conjunts que compten els seus partits com a victòries. Encapçala la classificació el CR la Vila amb 33 punts i 7 partits disputats, mentre que el CAU és segon, amb un partit menys i amb 30 punts.

Torna el programa ‘A Córrer’

D’altra banda, el dissabte 16 de gener a les 13:00 h torna a la graella de la televisió d’À Punt el programa A Córrer, dirigit per Xavi Blasco sobre les carreres populars i l’actualitat del món del running.

Es manté ferma l’aposta per la pilota

De vesprada, des de les 18:00 h, arriba una nova edició del programa Va de bo, amb la retransmissió en directe de la partida que acollirà el trinquet de Pelai de la XXX Lliga Bankia d’escala i corda entre els equips d’Almussafes i Vila-real.

Amb l’estrena de La finestra esportiva del cap de setmana, À Punt Mèdia manté el seu suport a la visibilització dels èxits dels clubs i els i les esportistes valencianes.

També et pot interessar

stats