Més de 7.000 participants en la II Volta a Peu Fundació València CF

Molts han vist complit el somni de xafar l'herba del Mestalla, on estava situada la meta de la carrera.

Tots volien fer-se la foto en l'estadi valencianista
Tots volien fer-se la foto en l'estadi valencianista / Imma Gisbert

Més de 7.000 corredors han matinat hui per a participar en la II Volta a Peu Fundació València CF, quinta prova puntuable del circuit de carreres populars Ciutat de València, de 6 quilòmetres de recorregut. Molts no són corredors habituals però han decidit acudir a aquesta cita per un motiu especial: xafar l'herba del Mestalla. I és que la meta d'aquesta prova està instal.lada en el camp on el València CF aconsegueix els seus èxits.

Així que han sigut molts els seguidors i les seguidores de l'equip valencianista que han decidit compaginar hui les dues aficions, el futbol i la carrera. Per a alguns ha suposat un moment inoblidable. Per al més menuts ha sigut un somni tindre l'oportunitat de disfrutar en primera persona d'aquest escenari incomparable.

Dos grups diferents

La carrera s'ha dividit en dos grups. D'una banda, els que corren habitualment el circuit de carreres populars i que hi van a competir. El guanyador en categoria masculina ha sigut Ismael Quiñones, del Serrano CA, que ha fet un temps de 17'20''. En categoria femenina, la victòria ha caigut del costat de la seua companya d'equip, M. José Cano, que ha marcat un registre de 20'49''.

En el segon grup, que ha sigut el més nombrós, han pres part els participants en les categories de marxa nòrdica i marxa a peu. Xiquets i xiquetes, grans i menuts, corredors i passejants, famílies senceres... tots tenen cabuda en aquesta modalitat que convida a passar un diumenge fent exercici. I el moment més especial, l'arribada a meta. Xafar, per un dia i durant uns moments, el terreny de joc on els seus ídols converteixen els somnis en realitat.

També et pot interessar

stats