66 medalles per a Espanya en els Jocs Mediterranis de 2022

Són 56 menys que en l'última edició, disputada a Tarragona el 2018

La selecció d'handbol, amb el Josep Folqués com a integrant, ha guanyat l'última medalla d'Espanya
La selecció d'handbol, amb el Josep Folqués com a integrant, ha guanyat l'última medalla d'Espanya / Twitter: @COE_es

L'equip espanyol ha obtingut un total de 66 medalles en els Jocs Mediterranis de 2022 disputats a Orà (Algèria): 16 ors, 25 plates i 25 bronzes.

En l'edició 2018, celebrada a Tarragona, l'equip espanyol es va penjar 122 medalles, repartides en 38 ors, 40 plates i 44 bronzes.

En el medaller general d'Orà, la delegació espanyola ha acabat en cinqué lloc, mentre que en els Jocs Mediterranis de 2018 va ocupar el segon lloc.

Les medalles d'or les va guanyar en natació (1), handbol (2), tir amb arc (1), judo (3), tenis (2), halterofília (1), bàdminton (1), taekwondo (2), atletisme (1), tenis de taula (1) i bàsquet (1).

Entre les de plata i bronze, destaca la de plata en taekwondo d'Adriana Cerezo, subcampiona en els Jocs Olímpics de Tòquio 2022, qui opositava fermament a l'or, però va perdre la final contra la turca Dinçel.

Esment especial a handbol, bàdminton i taekwondo, en els quals tots els participants espanyols han guanyat, almenys, la medalla de plata. En el cas de l'handbol, els dos equips, tant el masculí com el femení, s'han penjat l'or.

A més de les medalles obtingudes, l'equip espanyol han aconseguit un total de cent diplomes en els Jocs Mediterranis de 2022.

També et pot interessar

stats