64 anys de la Carrera Ciclista d’Alfarrasí

Enguany s’homenatja al ciclista José Lerma Carraspo, el primer guanyador de la cursa, qui encara conserva el trofeu.

Eixida de la carrera de 2018
Eixida de la carrera de 2018 / Vicente Ramírez

Aquest dilluns, a partir de les 17:00 hores, se celebra a la Vall d’Albaida una nova edició de la Carrera Ciclista d’Alfarrasí, una competició que forma part de la Challenge Master de la Comunitat Valenciana. Amb un recorregut de 75 quilòmetres, aquest circuit semiurbà transcorre per les localitats d’Alfarrasí, Benissuera, Sempere i Guadasséquies, i congrega més de 150 ciclistes federats, que competeixen en quatre categories diferents: Master 30, 40,

50 i 60.

Enguany es retrà homenatge a José Lerma Carraspo, qui va ser el primer guanyador de la carrera, ara fa 64 anys. El ciclista, que encara conserva el trofeu, cedirà el guardó a l’Ajuntament d’Alfarrasí per a compartir la seua història. Des de 1955, Alfarrasí s’engalana cada agost per tal de reunir professionals i aficionats del ciclisme als carrers del poble. L’eixida i l’arribada de la cursa es concentren al mateix punt, la plaça Ramón i Cajal d’Alfarrasí. Al seu voltant es donen cita una sèrie d’activitats paral·leles lúdiques per a totes les edats.

La Carrera Ciclista d’Alfarrasí compta amb la participació de la Diputació de València i el suport de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, representat amb la presència del seu president, Amadeo Olmos Guillot. L’empresa tèxtil Trovador, l’empresa pirotècnica PyroShopping o els bancs Cajamar i Caixa d’Ontinyent, entre d’altres, participen com a patrocinadors.

L’esdeveniment ciclista és un punt de trobada per a empreses esportives com Master Biker, GSport, Wolf Bike o Atika. La cursa també compta amb el suport dels ajuntaments d’Alfarrasí i de Guadasséquies.

També et pot interessar

stats