6 mesos per a una marató d'aniversari

Paco Borao, president de la SE Correcaminos, ha assegurat que hi haurà marató el 6 de desembre, però, ajustant-se a les noves circumstàncies.

6 mesos per a una marató d'aniversari
6 mesos per a una marató d'aniversari

Quan falten 6 mesos per a la celebració de l'edició número 40 de la Marató de València, la Societat Esportiva Correcaminos, club pioner de la prova, ha destapat una placa al bar Danubio de València per a recordar que allà es va forjar el naixement del club i la primera marató de la ciutat. Històrics atletes populars han estat a l'acte, que estava previst celebrar el passat 29 de març, coincidint amb la data de la primera marató, però que va haver de suspendre's després del decret de l'estat d'alarma.

Paco Borao, president de Correcaminos, ha assegurat que estan estudiant les diferents opcions perquè es dispute la prova. Encara que la decisió definitiva, segons la situació, es prendrà al pròxim mes de setembre. També ha remarcat que la carrera serà la primera opció d'aconseguir la classificació olímpica per als Jocs de Tòquio de 2021.

A l'acte de descobriment de la placa també ha estat present la regidora d'Esports a València, Pilar Bernabé. A més, també hi han assistit els membres històrics de la Societat Esportiva Correcaminos: Manuel Gutiérrez, Julián González, Roberto Ferrandis, Rafa Lastra i Luis Navas.

També et pot interessar

stats