320 valents naden 2,3 km a la platja del Gurugú

La tradicional travessia tenia com a tema la necesitat de mantindre netes la mar i les platges.

Hi ha hagut molta participació i expectació en la prova.
Hi ha hagut molta participació i expectació en la prova.

Des del pilar que marca el límit entre Benicàssim i Castelló ha eixit cap al sud la X Travessia nadant de la platja del Gurugú. 320 valents i valentes de totes les edats s'han enfrontat a 2,3 quilòmetres de travessia per la platja marcada amb boies roges.  

Enguany s'ha tornat a notar un augment de presència femenina. Entre els participants hi ha aficionats, triatletes i nadadors d'elit. És una autèntica festa on algunes persones competixen i, d'altres, no. A la fi, hi hagut un guanyador oriünd de Castelló que l'ha feta en 29 minuts, Víctor Benagés. La primera dona a entrar ha sigut Carolina Pradas, del Club Castalia Castelló. Els més menuts -ací anomenats 'gurukids'- també han tingut una prova, un recorregut de 300 metres. A més, hi ha hagut premis per a tot el món i un bon refrigeri de friuta fresca.

En esta travessia tots els anys hi ha un tema, un missatge a totes les persones participants i els amics de la prova. Enguany s'ha volgut donar importància a la necessitat de mantindre netes la mar i les platges, i recordar que cal ser cada vegada més exigent pel que fa al respecte al medi ambient.

També et pot interessar

stats