Més de 3.000 xiquetes i xiquets participen en el Dia Olímpic a la Vila Joiosa

Es commemora la creació del Comité Olímpic Internacional i el renaixement dels Jocs Olímpics Moderns en 1896.

Imatge del Pavelló Maisa Lloret amb els esportistes.
Imatge del Pavelló Maisa Lloret amb els esportistes.

El Poliesportiu del Pantà de la Vila Joiosa ha sigut l'escenari triat per a celebrar el Dia Olímpic. Xiquets i xiquetes han pogut practicar un bon venall de disciplines esportives, en un ambient familiar i atractiu per la seua singularitat. La capital de la Marina Baixa s'ha convertit en l'epicentre de l'olimpisme amb aquest esdeveniment, que compta amb l'impuls del Comité Olímpic Internacional, el patrocini de la Fundació Trinidad Alfonso i la col·laboració del consistori viler. 

En la cerimònia inaugural han participat esportistes històrics que van ser olímpics i fins i tot, alguns d'ells, van obtindre medalla en el seu moment. David Cal, Isabel Fernández, Marta Baldó, Natalia Morskova, Carolina Pascual, Montse Puche, Maisa Lloret, Sugoi Uriarte, Concha Montaner, David Alarza, Laura Gómez, Merche Peris, Sonia Lafuente, César Sempere, Matías Tudela i Javier García han mostrat la seua proximitat amb tot el públic assistent. Aquestos grans esportistes s'han fotografiat amb els més xicotets i han signat autògrafs. 

D'altra banda, l'acte ha estat presidit pel president del Comité Olímic Espanyol, Alejandro Blanco, i per Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso. Abans de començar a practicar els diferents esports, els participants han fet una desfilada inaugural tal i com es fa als Jocs Olímpics

També et pot interessar

stats