2.500 atletes participen en la Carrera Solidària de la Creu Roja

Amb l'arribada de la primavera, València acumula curses populars que cada edició tenen més acceptació.

Els atletes es preparen per a iniciar la carrera que transcorre per l'Albereda i Blasco Ibáñez
Els atletes es preparen per a iniciar la carrera que transcorre per l'Albereda i Blasco Ibáñez / Carolina Salvador

Les carreres solidàries tenen cada vegada més èxit i, amb la primavera, València s'ha convertit en l'escenari de nombroses proves d'aquest tipus. Aquest cap de setmana, per exemple, 2.500 persones han participat en la sisena edició de la Carrera Solidària de la Creu Roja, que ha transcorregut per l'Albereda i Blasco Ibáñez.

Segons l'organització, es tracta d'una prova que ja està consolidada, i que cada edició registra un nombre major de participants. Corredors experts, amateurs, i també famílies senceres, han completat els cinc quilòmetres de la cita de hui, animats especialment pel caràcter benèfic de l'activitat.

Es tracta d'una carrera 100% solidària, ja que tot el que es recapte es destinarà a ajudar famílies de València en risc d'exclusió social. A més, s'han instal·lat diferents punts de recollida d'aliments al costat de la meta.

La de hui és un exemple més de l'èxit de les curses solidàries. La Carrera de la Dona, la 10K femenina o la Volta a Peu de Caixa Popular, que se celebrarà el 19 de maig, demostren que la combinació d'esport i solidaritat sumen cada vegada més seguidors.

També et pot interessar

stats