La 15K Nocturna i Creu Roja renoven l'acord més solidari

À Punt Mèdia emetrà una nova edició de la prova que es disputarà l'1 d'octubre

La 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum renueva su acuerdo con Cruz Roja
La 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum renova l'acord amb Creu Roja

La 15K Nocturna València Banco Mediolanum afronta els últims dies abans de la disputa de la novena edició. Serà l'1 d'octubre, data en la qual milers de corredors tornaran a prendre els carrers de la ciutat gaudint de l'esport que més els agrada sota la llum de la lluna.

Un esdeveniment que es podrà seguir en directe a través de la retransmissió que conduirà À Punt Mèdia per a fer arribar la carrera a les cases de tots aquells que vulguen veure-la.

A més, en aquesta edició de la prova, que està organitzada per la Fundació València Club d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, amb el suport del València Club Atletisme, s'ha tornat a comptar amb Creu Roja com a entitat solidària oficial. També té el suport de la Fundació Trinidad Alfonso com a entitat col·laboradora.

Per aquest motiu, tots els inscrits han tingut l'oportunitat de fer una donació de 2 € que va destinada íntegrament a aquesta organització sense ànim de lucre. D'aquesta manera, la seua gran labor podrà arribar a més persones.

Des de la prova recorden que encara estan disponibles els últims dorsals per a participar. No obstant això, en À Punt Mèdia oferim la possibilitat d'accedir al sorteig d'un dels 15 que regalem. Per a participar només has d'accedir a les nostres xarxes socials de Twitter i Instagram i participar-hi.

També et pot interessar

stats