La 15K comptarà amb més de 8.000 participants

La carrera ostenta el reconeixement de la Road Race Label 2022 de World Athletics i compta amb un traçat homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme

La 15K nocturna comptarà amb més de 8.000 corredors

Aquest dissabte se celebra pels carrers de València la 15K nocturna. Una prova que serveix d'enllaç entre la 10k i la mitja marató i que recorrerà les principals vies de la localitat.

La carrera ostenta el reconeixement de la Road Race Label 2022 de World Athletics i compta amb un traçat homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

En aquesta edició, hi haurà 8.000 participants, 2.000 més que en l'edició del 2021. Tot i això, segons ha explicat l'organització, hi haurà cinc calaixos d'eixida i cada corredor es col·locarà en el que li correspon en funció del temps previst, a fi de facilitar el bon desenvolupament de la prova i que tots els inscrits puguen córrer còmodament.

Una carrera que també és un repte per a la mateixa ciutat de València, ja que suposa una mobilització massiva d'agents de Policia Local i voluntaris i el fet de tallar gran quantitat de carrers durant el temps que transcórrega la prova.

La 15K Nocturna, a més, es podrà seguir en directe a través de les càmeres d'À Punt Mèdia, en una retransmissió que es veurà íntegrament per la finestra habilitada en el web d'aquesta casa.

També et pot interessar